شیخ سید جلال الدین(قدس ال...

شیخ جلال الدین حسینی نقشبندی قدس سره

حضرت شیخ کمال دارای شش فرزند بوده است.ولی فرزند دوم وی به نام سید عبدالله که بعدها به شیخ جلال معروف شده است،پس از وفات پدر به جای او بر مسند ارشاد نشسته است.شیخ جلال ، در طول حیات پدر به خدمت شیخ عبیدالله نهری قطب وقت سلسله نقشبندی رسید و زیر نظر پدر و استاد خویش به سیر و سلوک،تزکیه نفس و چله نشینی پرداخت و همه مقامات تصوف را طی نمود تا به مقام "مطمئنه" رسید و از طرف پدر به امر ارشاد و راهنمایی طالبان طریقه علیه نقشبندیه و خدمت به مردم مجاز و مفتخر شد.

حضرت  شیخ جلال در علوم شریعت ید طولی داشته است و در تبعیت از  سنت و دستورات شرع مقید بوده است و در زهد و ورع و سخاوت و شجاعت و فصاحت و بلاغت در بین اقران خود ممتاز بوده است.

حضرت شیخ کمال مسئولیت ارشاد ۲۰ سال اخر حیات مبارکش را  به دلیل کسالت جسمانی و کهولت سن به فرزند خلفش حضرت شیخ جلال الدین سپرده بود که نشان از مقبولیت وافر حضرت در محضر والد ماجدش دارد.این است که همین که حضرت شیخ کمال وفات می کند همه خلفا و مریدین و علما بالاجماع با حضرت شیخ جلال الدین بیعت می نمایند.

حضرت شیخ جلال الدین قبل از همه چیز برای تقویت و تحکیم مبانی اسلام به تدریس قرآن و علوم دینی و عقاید اسلامی شروع می کند و چیزی نمی گذرد که طالبان و عاشقان و علما و رؤسا و نامداران وقت برای زیارت و استفاده از برکات وجود حضرت شیخ به زینو شیخ هجوم می اورند و در مدت بسیار کوتاهی کردستان ترکیه و ایران و عراق تحت انقیاد و محبت شیخ جلال الدین قرار می گیرند...

حضرت شیخ جلال در سال ۱۳۳۴ ه.ق و ۵ سال س از رحلت حضرت شیخ کمال به لقاءالله شاد می شوندو مزار مبارکشان در جوار قدوة العارفین حضرت شیخ کمال الدین دفن می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد